Travle dager for stuegriser!

Aya gjengen har rukket å bli 4 uker gamle, og jeg klør meg i “skjegget” og lurer på hvordan jeg kan bremse tiden….

I en hel uke nå har de gledet oss med å innta hovedrommet i huset. Vi har kombinert stue og kjøkkenløsning, og på dagtid har valpene nå fått jobb som “stuegriser”. Vi henter dem fra soverommet ved frokosttider, og så er de på jobb helt til vi legger oss. Lange arbeidsdager, men den jobben takler de fint! Litt mye soving på jobb blir det jo, men men;)……

Det er utrolig stas å følge den kjappe utviklingen til en sånn gjeng med fine valper. Nå går det i små input av ulike stimuli hver dag. I dag var de en liten tur ut på verandaen, fått seg lekebinge med baller i, hatt besøk av nye mennsker, og snust litt i alle kroker og kriker.

I dag har de også for første gang måttet stå på bord for å bli fotografert oppstilt. Det taklet de fint, men om suksessen kan fanges opp av seerne er vel noe usikkert. Det er faktisk ganske vanskelig å ta bilder av sånne småttiser.