Ayagjengen øker “krava”

Nå er valpene våre blitt 5,5 uker gamle, og vi har mye å følge opp.

Dagene starter med en tur rett ut i hundegården. Da sitter 6 småttiser med dyp konsentrasjon og bæsjer i graset. Fin vane og innarbeide, og målet er selvsagt at de skal innarbeide en bevissthet om at “gras under føttene = naturlig doplass”. Det blir flere slike turer i løpet av dagen, men de blir neppe helt stuereine før levering likevel. Men, kanskje litt….

Aktivitetsnivået har blitt høyere. Nå er kroppsbeherskelsen så god at det å “beinfly” etter hverandre ligger det stor glede i. Ofte resulterer det i noen bråbremser, så “nedslaget” må det jobbes litt med før elegansen er helt på plass.

Vi gjør så godt vi kan med sosialisering og input av mange impulser. Lyder, bevegelser, håndtering, Nye folk og nye steder osv er daglige tilbud. Og vi ser selvtilliten øker, selvom de fleste av dem har naturlig forsiktighet inn i nye situasjoner.

Det er godt å se trygge valper!