Ayakullet er blitt 5,5 uker

I dag tok vi hele gjengen med på biltur. Forberedt på litt sutring, men den gang ei. Vi hadde en trøtt gjeng med oss, og de lot seg ikke bry med litt forflytting. Hele bølingen la seg godt til rette og sov. Vel fremme traff de dachsen Mali og hennes hyggelige familie. Snuste litt rundt på tunet der, men alle valpene var enige om at de egentlig var litt kalde og trøtte, så vi tok dem inn i buret i bilen igjen. Der sov de vel og lenge. Mao: ikke ett knyst på bilturen! Satser på at det ga dem en god førstegangsopplevelse av temaet bil.

På det ene bildet som er vedlagt ser dere en metallrist som vi har lagt ut i hundegården. Trodde kanskje de ville nøle litt før de tråkket på den, men det gjorde de ikke. Alle sammen gikk på den uten å stusse.

Jeg hadde lovet meg selv og flere at jeg skulle ta nye oppstilte bilder i dag. Himmel og hav! Det ser såå enkelt ut når alle de flotte bildene legges ut på facebook, men helt ærlig så er jeg ikke veldig god på det der. I det vedlagte galleriet ser dere resultatet. Håper alle bildene fra naturlig bevegelse i frihet gir dere et bedre inntrykk…