Ayakullet koser seg i skog og mark

I dag har vi hatt et fantastisk fint vær. Valpene er ute flere ganger om dagen uansett vær. MEN, det er ikke tvil at når vi har med ridgeback og gjøre, så er det mer stas med finvær.

Vi starter alle dager med å gjøre fra oss ute. Ikke liten jobb og motivere 6 små RR’er til å gå ut i “kulda” og regnet for å bæsje. Vi var på god vei til å få alle til å gå til døra da de skulle på do, men så hadde vi 4 dager med “pissvær”. Da måtte jeg flire. Jeg stod midt i hundegården i inneklær og ble våt, mens de små luringene stod på plattingen og lurte på om jeg var riktig vel bevart. Jaja,….

Heldigvis kom finværet tilbake. Vi er ute (uansett vær) flere ganger om dagen, og det har seget litt inn i hodene at vi skal ut når vi våkner og når vi har spist. De er faktisk kjempeflinke. Noen gir faktisk også lyd fra seg foran døra. Imponerende!

I dag har vi hatt to fine turer på nye stier. Her er en god del bilder dere kan glede dere over. Ikke alle er av like god fotografisk kvalitet, men tar dem med like vel for å vise hvor fine de er i bevegelse.