Nkanga

Eisi Nkanga d’Akinvoleezah – født 30.09.2009

Nkanga er ei trivelig og vakker dame. Hun er den roligste hunden jeg noensinne har hatt. Det er aldri vanskelig å ha med seg Nkanga noe sted. Hun tilpasser seg det meste. Vi har reist Europa rundt. Hun har flydd, kjørt buss, tog, og til og med gondol i Venezia. Dette er en hund som takler mye. Nyttårsraketter eller “Dagmar” som banker på er ikke noe som vipper denne damen av pinnen. Hun er kort og godt ei mentalt stødig dame!

Samtidig er hun veldig Ridgeback. Hun er laidback av type, og logrer ikke hemningsløst til alle hun ser. Nkanga er resevert og vennlig. Setter du deg på huk for å kose litt, så får du nok en ansiktsvask. Hun er mor sin trofaste følgesvenn, og går gjerne hjem for å se hvor muttern ble av dersom noen andre tar henne med på en liten tur på gården. Dårlig vær er ikke øverst på ønskelista til Nkanga. Livet foran peisen er å foretrekke på sånne dager. Men om hun viskes i øret at det er en leketur med bestevenninna vi skal på, så kan regn og guffent vær overses.

Nkanga har et flott eksteriør, og hun har gjort det bra på utstillinger. Hun mangler sitt store cert for å oppnå Championat.

Størrelse og helse:

64 cm, 35 kg, HD fri, AD 0/0, Øyelyst fri, fulltanna

 

 

Leave a Reply